Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

KSCG

21. 04. 2024. 22:36 >> 22:36
Čitaj mi:

FAVORITI SIGURNI

Kompletirano 23. kolo Prve lige košarkaša

Utakmicom Teodo – Lovćen kompletirana je 23.runda u Prvoj ligi košarkaša (I A MCKL).

Tivćani su savladali Lovćen 88:74, a najefikasniji u domaćem timu bio je Raičević sa 17 poena, Čekić je ubacio 14, Bakić 13, Kul 12, a Vučurović 11. Kod gostiju blistao je Latković (29), uz 7 skokova, dok je Stevanović dodao 19.

Sutjeska Elektroprivreda je na svom terenu savladala Jedinstvo 109:78.Nikola Kočović postigao je 17, Stefan Mitrović 16, poen manje dodao je Miloš Vujović, dok su po 14 ubacili Đorđe Otašević i Jovan Vojinović, a dvocifren je bio još Ilija Goranović – 13. U timu Bjelopoljaca najbolji je bio Luka Majstorović (18), dok je Nemanja Knežević postigao 15.

Veoma važnu pobjedu u derbiju začelja i borbi za opstanak ostvario je Kotor, koji je kao gost savladao ekipu Ibra 82:78. Kod gostiju najefikasniji bio je Krsto Bjelica, sa 24 poena, uz 4 skoka i 3 asistencije, dok su dvocifreni bili još Vasilije Jovanović sa 19, uz 6 skokova, dok je Matija Jokić ubacio 14, a Balša Jokić 11.

Ibru nije pomogla ni sjajna partija Miloša Popovića, koji je ubacio čak 32 poena, imao 9 skokova i 4 asistencije, a dvocifren je bio samo još Đukan Đukanović (14). Danilovgrad je bio blizu iznenađenja protiv Primorja. Domaći tim vodio je na dva minuta prije kraja (86:85), ali su gosti opravdali očekivana na kraju – 92:88. U timu Danilovgrada Aleksa Popović postigao je 26, a poen manje dodao je Vasilije Jovović, koji je imao čak 9 asistencija. Sa druge strane, goste su predvodili Slobodan Miljanić sa 25, Dejan Bijelić 19 i Petar Dragović sa 15. Milenijum je bio bolji od Pljevalja – 86:65, uz 18 poena Miloša Kostića, dok je Miljanović dodao 12, a Stefan Vlahović 11. Kod gostiju, najefikasniji, bio je Marko Vesković (17).

U utakmici bez rezultatskog značaja Podgorica je savladala SC Derbi 82:59, a oba tima čuvala su se za obaveze u regionalnom takmičenju, tako da su nastupili sa juniorskim sastavima. Kod domaćih Marko Radunović ubacio je 20 poena, uz 9 skokova, 4 asistencije, dok je Danilo Lacmanović ubacio 15, a imao je 5 uhvaćenih lopti. Kod ,,studenata“ Vasilije Todorović postigao je 15, Vladimir Sudar 13, uz po 4 skoka, asistencije i ukradene lopte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније