Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 04. 2024. 08:57 >> 08:58
Čitaj mi:

CRVENI KOŠARKAŠKI RADAR

Radović ispisao istoriju Mursije, dobre partije Popovića i Slavkovića

"Crveni košarkaški radar" ide prvo na trio iz Mursije, ali ovoga puta sa svim reflektorima na Nemanju Radovića.

Naš krilni centar je ispisao istoriju Mursije i postao je igrač sa najvećim indeksom korisnosti u njenoj istoriji.

U pobjedi protiv Palensije (90:77) je bio jedan od najboljih na parketu, a za 18 minuta postigao je 18 poena (5/7 iz igre, 8/8 sa linije penala) uz pet skokova.

Posebno je lijepa jedna akcija Mursije u kojem mu je Marko Todorović asistirao.

Todorović je sa druge strane imao po tri poena i asistencije i četiri skokoa. Naš centar se malo i ispucavao pa je tako za tri poena šutirao 1/6.

Džona Radebao je takođe igrao dobar meč sa 11 poena, sedam skokova i dvije asistencije.

Kad smo kod Španije Kendrik Peri i njegova Unikaha nastavljaju da brane prvo mjesto na tabeli ACB lige pobjedom protiv Saragose. Naš plej je na kraju dao šest poena, imao tri asistencije i dva skoka.

Dvojac iz Bešiktaša Marko Simonović i Derik Nidam su imali solidna izdanja, ali nisu mogli ništa protiv poletnog Efesa 90:75.

Simonović je dao osam poena, imao šest skokova i dvije asistencije, dok je Nidam utakmicu završio sa 11 poena i šest asistencija.

Getineg našega Fedora Žugića je izgubio na gostovanju Bonu 95:85, ali je naš bek imao još jedan dobar meč. On je ubacio 15 poena i imao šest skokova.

Posebno se istakao sa jakim poster zakucavanjem.

Danilo Nikolić nakon sjajnog prošlog kola, imao je nešto lošiju partiju u ubjedljivom porazu Limoža na gostovanju Nanteru 113:77. Krilni centar je na kraju imao pet poena i po skok i asistenciju.

Zoran Nikolić je bio jedan od najboljih pojedinaca u pobjedi Vojvodine na gostovanju Slogi 91:99.

Naš centar je bio svega 17 minuta na parketu, ali je u tom periodu koketirao sa dabl dabl učinkom sa 12 poena i devet skokova, a imao je i tri asistencije.

Nikola Ivanović, Bojan Dubljević nisu bili na mečevima svojih ekipa u VTB ligi, baš kao ni Dino Radončić za Bajern Minhen.

Dobra izdanja tandema Petar Popović-Andrija Slavković u prvoj plej-of utakmici Budućnosti protiv Zadra i ubjedljivoj pobjedi našeg tima 100:69.

Oba košarkaša su dala po devet poena, Popović je na svoj konto dodao i tri skoka i po dvije asistencije i ukradene lopte, Slavković je imao pet skokova.

Aleksa Ilić je igrao tri minuta i za to vrijeme zabilježio jednu ukradeno loptu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније