Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

12. 04. 2024. 19:58 >> 19:58
Čitaj mi:

PLEJ OF ABA LIGE

Jusup: Ovo su utakmice zbog kojih se trenira cijele sezone

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup rekao je danas da je njegova ekipa čitave sezone trenirala za predstojeće duele u plej-ofu ABA lige i da mora sa mnogo samopouzdanja da uđe u prvu četvrtfinalnu utakmicu protiv Budućnosti.

"Ovo su utakmice zbog kojih se trenira cijele sezone. Mislim da nam je to motiv da budemo pravi i nadam se da ćemo u ovo malo vremena uspjeti da nađemo dozu svježine i da ćemo tamo odigrati dobru utakmicu. Ne treba napominjati da je Budućnost izuzetno kvalitetna ekipa, sa mnogo sjajnih igrača, bekova, šutera, skakača, nije ih lako zadržati", rekao je Jusup, prenijela je Hina.

Košarkaši Zadra igraju u subotu od 19 časova u Podgorici protiv Budućnosti, prvu utakmicu četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

"Na nama je da se borimo kao cijele sezone, da damo sve od sebe da uz samopouzdanje uđemo u utakmicu. Ne gledam na to da bi nam prva utakmica bila neka posebna šansa, ne bih pravio razliku između prve, druge ili treće. Ne treba razmišljati o krajnjem rezultatu nego da pokušamo da uradimo ono što smo se dogovorili. Ako budemo pravi, sigurno će se šanse ukazati, u kojoj utakmici vidjećemo", naveo je Jusup.

Budućnost je ligaški dio ABA lige završila na trećem mjestu, a Zadar na šestom.

Jusup je ove sezone dobio nagradu za trenera sezone u ABA ligi u izboru trenera, sportskih novinara i navijača.

"To je veliko priznanje koje dolazi od kolega i publike i svojevrsna kruna ovog dvogodišnjeg rada. Mislim da je Zadar u ove dvije godine bio prepoznatljiv, da smo dobro igrali, pružali dobre partije i da smo zaslužili da na jedan određeni način budemo nagrađeni", dodao je Jusup.

Četvrtfinalne utakmice plej-ofa regionalne lige igraju se na dvije pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније