Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

25. 03. 2023. 12:25 >> 12:27

ABA LIGA

Trener Zadra pogođen predmetom u glavu

Meč između Zadra i Igokee prekinut je u jednom trenutku, pošto su navijači domaćeg tima pogodili svog trenera Danijela Jusupa predmetom u glavu.

Incident se dogodio u finišu prvog poluvremena meča u okviru ABA lige kada jedan navijač nije želio da napusti halu iako su sudije to zahtjevale.

Trener Zadra Danijel Jusup  je pokušao da smiri situaciju, da bi nekoliko trenutaka kasnije, kada je meč nastavljen, on bio pogođen u glavu nepoznatim predmetom.

"Ja sam trener, nemam šta da kažem o tome. Nešto me je udarilo po glavi. Zaista je boljelo, ali nema veze, nije na meni da pričam o tome. To bi trebalo da uradi neko drugi“, rekao je Jusup na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније