Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

30. 03. 2024. 21:50 >> 21:52

NAKON VAŽNE POBJEDE

Pavićević: Teško se vratiti nakon velikog vođstva, Veders fantastično odregovao

Košarkaši Mornara predvođeni Vedersom uspjeli su da dođu do najvažnije pobjede u sezoni i praktično osiguraju opstanak u ABA ligi. Trener ekipe iz Bara, Mihailo Pavićević, kazao je nakon meča sa Borcem da je upozoravao igrače da protivnik može da se vrati.

“Želio bih prije svega da se zahvalim publici koja nam je mnogo značila, i podigla u teškim trenucima. Nadam se da će i sljedeće godine gledati ABA ligu u Baru. Odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme, upozoravao sam na nastavak, i dokazalo se da protivnik uvijek može da se vrati. Ušli smo nonšalantno u drugo poluvrijeme, forsirali smo šut za tri koji nije išao u drugom dijelu, a kada se protivnik vrati poslije velikog vođstva, sve ide na njihovu vodenicu, ali smo uspjeli da slavimo u posljednjim sekundama“, rekao je Pavićević.Uprkos tome što su ispustili veliku prednost, igrači Mornara su pokazali koncentraciju i smirenost u presudnim momentima.

“Težak trenutak je vratiti se nakon velikog vođstva. U tim trenucima najbitnije je ne paničiti, a tada su sve oči uprte u trenera. Sigurnost i energija mora da se prenese na igrače. Odigrali smo disciplinovano, Markus Veders je fantastično reagovao i na kraju smo slavili“, zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније