Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 03. 2024. 10:58 >> 11:03
Čitaj mi:

CRVENI KOŠARKAŠKI RADAR

Sjajni Todorović i Nidam, povratak Dubljevića

Crnogorski košarkaški reprezentativci imali su solidan vikend u svojim ekipama.

Derik Nidam je bio najbolji pojedinac u ubjedljivoj pobjedi Bešiktaša nad Karšijakom 116:66.

Plejmejker turske ekipe imao je 25 poena (7/8 za tri poena) i pet asistencija. Marko Simonović nije bio u protokolu zbog kvote stranih igrača.

Jedna od najpopularnijih košarkaških ekipa sa tačke gledišta crnogorskih igrača, španska Mursija, bila je na pragu senzacije jer je umalo iznenadalia evroligašku Valensiju kao gost 83:82.

Ubjedljivo najbolji pojedinac na meču Marko Todorović sa novim dabl-dabl učinkom, nakon što je zablistao i u FIBA Ligi šampiona protiv Hapoela Holona.

Naš centar je imao 19 poena (5/8 za dva, 1/2 za tri), 10 skokova (četiri ofanzivna), tri asistencije i po skok i ukradenu loptu.

Džona Radebau je dao 10 poena (2/8 za tri), uz četiri asistencije i dva skoka, dok je Nemanja Radović za osam minuta imao pet poena i dva skoka.

Kendrik Peri je bio na ograničenim minutima u Unikahi zbog povrede protiv Reala u prethodnom kolu. Njegov tim je ubjedljivo trijumfovao na gostovanju Granadi 62:90. Peri je igrao svega 16 minuta i više je bio naklonjen asistencijama nego poenterskom učinku. Za njega na kraju pet asistencija, dva skoka i svega jedan poen.

Getingen Fedora Žugića je poražen na gostovanju Krajlshajm Merlinsa 80:76, a naš mladi bek je za 15 minuta na terenu dao 10 poena i imao dva skoka.

Nikola Ivanović je u pobjedi Rune protiv Minska na gostovanju 79:86 meč završio sa 13 poena i četiri asistencije, pa je bio skoro na svom ovosezonskom prosjeku (14 poena i četiri asistencije po meču).

Bojan Dubljević se vratio na parket u porazu Zenita u derbiju kola na gostovanju Uniksu 91:90.

Naš kapiten odigrao je 15 minuta za kojih je ubacio 15 poena (5/6 za dva 5/5 sa linije penala) i imao pet skokova.

Zoran Nikolić je u derbiju ABA2 lige protiv Zlatibora, koji je Vojvodina dobila 83:75, za 20 minuta imao tri poena i po četiri skoka i asistencije.

Što se tiče abaligaša, Petar Popović je imao pet poena za svega 11 minuta na parketu u porazu Budućnosti od FMP-a 84:76.

Andrija Slavković je dao dva poena za 17 minuta.

Emir Hadžibegović je ubacio devet poena (2/4 za dva, 1/1 za 3) u porazu SC Derbija od Partizana 78:83. Imao je i sedam skokova.

Igor Drobnjak je dao pet poena uz dva skoka za 14 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније