Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 03. 2024. 16:29 >> 16:31
Čitaj mi:

"PLAVI" NA ISPITU U ŽELEZNIKU

Žakelj: Neće biti lako, od ekipe očekujem maksimalan fokus i energiju

Košarkaši Budućnost Volija sjutra gostuju FMP-u, na premijeri 24. kola ABA lige. Trener "plavih" Andrej Žakelj ponovio je još jednom da fokus i energija moraju da budu na najvećem nivou, ukoliko žele da odnesu bodove iz Železnika.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica, ali moramo da potvrdimo tri pobjede do kojih smo došli nakon pauze, sa još boljom igrom nego u prethodnim utakmicama", jasan je Žakelj.

Budućnost sjutra juri 11. uzastopnu pobjedu u regionalnom takmičenju, čime bi sačuvala drugo mjesto.

"Nastavljamo da se više bavimo sobom. Moramo da popravimo određene stvari, a vjerujem da će iz utakmice u utakmicu sve biti bolje. Kao i na svakom meču očekujem maksimalan fokus i energiju", zaključio je Žakelj.

Plejmejker Podgoričana Mekinli Rajt istakao je da rival ne smije da se potcijeni, iako se nalazi u donjem dijelu tabele.

"Ovo je meč koji moramo da dobijemo. Mislim da smo ih potcijenili tada , ušli smo u meč i mislili da će to da bude laka pobjeda, nijesmo imali pravi pristup. Sada smo mnogo bolje pripremljeni i vjerujem da će utakmica biti drugačija", kazao je Rajt.

Meč u Železniku počinje u 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније