Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 03. 2024. 09:58 >> 15:01
Čitaj mi:

ABA LIGA

Budućnost dočekuje Igokeu; Žakelj: Očekujem dobar pristup

Košarkaši Budućnosti igraće protiv Igokee u 21. kolu ABA lige. Trener "plavih" Andrej Žakelj kazao je da je njegova ekipa favorit u tom duelu, ali da rival ne smije da se potcijeni.

Podgoričani su drugi na tabeli sa skorom 15-5, Igokea je šesta sa učinkom 11-9.

“Bitno da smo ovih nekoliko dana, koliko smo imali na raspolaganju nakon okupljanja, napravili dobre treninge. Nadam se da ćemo da nastavimo sa energijom s kojom smo završili dio ABA lige do pauze. Očekujem dobar pristup, fokus i energiju kao i u svakoj utakmici”, rekao je Žakelji dodao:

“Sigurno ne dolaze samo na "izlet". Čeka nas teška utakmica i pozivam navijače da nam pomognu”, poručio je slovenački trener.

Krilni centar Podgoričana Nikola Tanasković upravo je iz Igokee stigao u Budućnost tokom sezone.

“Igramo protiv mog bivšeg kluba, ali to je posao. Do juče sam sa njima bio saigrač, sada smo na drugim stranima terena. Biće težak meč. Imali su i oni kao i mi ovu pauzu i sigurno su je iskoristili da se dobro pripreme. Sigurno da će doći silno motivisani da idu na pobjedu. Idemo od utakmice do utakmice, želimo da na kraju budemo drugi i imamo prednost domaćeg terena u plej-ofu”, rekao je Tanasković.

Okršaj u Podogirici je od 19 sati uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније