Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

22. 02. 2024. 22:39 >> 22:39
Čitaj mi:

SELEKTOR KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE

Radović: Ovakvim pristupom nemamo šta da tražimo ni protiv slabijih ekipa

Selektor crnogorske reprezentacije Boško Radović nije mogao da sakrije razočarenje igrom njegovih izabranika.

Naš selektor smatra da je utakmica rješena već u prvoj dionici.

"Ova utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini. Nedopustivo je da primemo 28 poena u prvoj četvrtini, da oni ubace u nekakvom velikom procentu, ja mislim pet šesti trojki, sami potpuno. Nedopustivo je da mi uđemo u utakmicu kao što smo ušli. Nedopustivo je da prije svega odbrameno budemo na ovom nivou, na ivici da kažem, sramotnom nivou", kazao je Radović.

On je rekao i da smo bili blizu u jednom trenutku, ali onda da je uslijeido novi pad, u kojem naši momci nisu šutnuli ka košu.

"Poslije smo došli do te situacije gde smo bili na 58:52, a onda nepametno, mislim 4-5 napada za redom smo, nismo šutnuli ma koš, branili smo, a nismo šutnuli koš i izgubili 4-5 lopti. Oni su to iskoristili, onda smo mi počeli da šetamo i utakmica je završena", kazao je on.

Promjena energije je nešto što je ključ da bi se dobila Švedska u Podgorici za tri dana.

"Za mene je manje bitno da li je na kraju takve utakmice bilo 17, 24 i 22. Ono što je veoma bitno je da s ovakvim pristupom i ovakvom energijom protiv mnogo slabjih protivnika ili manje kvalitetnih mi nema što radimo. Tako da imamo ova dva dana da se skupimo, malo da se konsolidujemo i čeka nas veoma važan, neću pretjerati ako sad kažem, možda jedna ključna utakmica protiv Švedske u Podgorici. Tako da sve ovo što je bilo već moramo brzo zaboraviti i da se spremimo za Švedsku i sve što smo već radili da to bude potpuno drugačije", kazao je Radović.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније