Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

16. 02. 2024. 10:48 >> 10:48
Čitaj mi:

KOŠARKAŠ SC DERBIJA

Mirković danas na NBA kampu u Indijanopolisu

Mladi crnogorski košarkaš David Mirković danas počinje učešće na “Basketball without borders “ kampu, koji zajedno organizuju NBA i FIBA u Indijanapolisu.

"Ovaj elitni kamp namijenjen je vrhunskim mladim igračima iz cijelog svijeta, pa nam je čast što će naš supertalentovani mladi reprezentativac imati priliku da se narednih dana usavršava sa najboljim NBA i FIBA trenerima", navode iz Košarkaškog saveza Crne Gore.

Mirković je svojim igrama u mlađim kategorijama, i ove sezone kao član SC Derbija skrenuo pažnju na sebe, a po mnogim draft ekspetima nalazi se među deset najtalentovanijih košarkaša Evrope.

Skoro je nastupio i na ANGT turniru koji se organiovao u Podgorici, gdje je na kraju izabran za člana idealne petorke.

"Davide, pokaži svima zašto si jedan od najvećih evropskih talenata. Želimo ti puno sreće na predstojećem kampu", navode iz KSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније