Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

09. 01. 2024. 11:36 >> 11:36
Čitaj mi:

VELIKI PEH ZA MEMFIS

Morant završio sezonu zbog povrede

Košarkaš Memfisa Dža Morant završio je sezonu zbog povrede desnog ramena i biće podvrgnut operaciji.

Kako je danas saopštio Memfis, Morant se povrijedio na treningu u subotu, a poslije pregleda magnetnom rezonancom ustanovljeno je koliko je povreda ozbiljna.

Morant je propustio prvih 25 utakmica u sezoni zbog suspenzije, nakon što je pokazivao oružje u video snimku na društvenim mrežama. To je njegova druga suspenzija zbog slične stvari za manje od godinu dana, a prvi put propustio je osam utakmica.

Ove sezone odigrao je devet utakmica i u prosjeku je postizao 25,1 poen, a Memfis je za to vreme ostvario šest pobjeda i pretrpio tri poraza.

Bez Moranta ekipa je ostvarila sedam pobjeda i pretrpjela 20 poraza.

Morant je u prvoj sezoni petogodišnjeg ugovora vrijednog 197 miliona dolara. Ove sezone izgubio je oko 7,6 milona dolara zbog suspenzije od 25 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније