Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Mina ]

13. 12. 2023. 13:21 >> 13:21
Čitaj mi:

BUDUĆNOST DOČEKUJE DUGU

Radović: Da prvi dio sezone završimo sa maksimalnim učinkom

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Podgorici protiv Duge iz Šapca utakmicu devetog kola WABA lige. Trener "vučica" Vladan Radović kazao je da poštuje ekipu iz Šapca, podsjećajući da je podgorički tim prvi duel prelomio u posljednjoj četvrtini.

Budućnost je lider grupe sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu takmičenja, dok je Duga upisala dva trijumfa i četiri poraza.

Podgorički tim prvi međusobni duel u Šapcu dobio je 77:64.

"Poslije neočekivane pauze u WABA ligi i konačnog starta domaćeg šampiona dolazi nam ekipa Duge, koju moramo poštovati jer znamo da smo u Šapcu imali težak meč, koji smo prelomili u posljednjoj četvrtini zahvaljujući većoj rotaciji. Odrađujemo svoj cilj, sada slijede još dva meča do kraja grupne faze", kazao je Radović.

On je naglasio da Budućnost ima priliku da sa maksimalnim učinkom završi prvi dio sezone.

"Sigurno da će mnogo toga zavisiti upravo od meča sa Dugom. Vjerujemo da možemo nastaviti pobjednički ritam i maksimalno fokusirani čekamo meč", kazao je Radović.

Meč u Bemaks areni počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније