Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В. [ Beta ]

06. 12. 2023. 09:45 >> 10:20

BLISTALI ADETOKUNBO I LEBRON

Milvoki i Los Anđeles Lejkersi u polufinalu NBA kupa

Košarkaši Milvokija plasirali su se u polufinale NBA turnira Istočne konferencije, pošto su noćas na svom terenu pobijedili Njujork sa 146:122.

Bakse je predvodio Janis Adetokunbo sa 35 poena, 10 skokova, osam asistencija i tri ukradene lopte, dok je Demjan Lilard postigao 28 poena uz sedam asistencija. Malik Bizli dodao je 18 poena, Kris Midlton 14 poena, sedam asistencija i četiri skoka, a Bobi Portis 13 poena.

U ekipi iz Njujorka najefikasniji je bio Džulijus Rendl sa 41 poenom, a imao je i šest skokova i pet asistencija. Džejlen Branson dodao je 24 poena i šest asistencija, a Ar Džej Baret 23 poena i osam skokova.

Milvoki je neporažen u plej-in turniru sa svih pet pobjeda i ostvario je devetu uzastopnu pobjedu na svom terenu, a ukupno 10. pobjedu u posljednjih 12 utakmica.

Milvoki će u polufinalu u Las Vegasu igrati protiv Indijane.

Njujork će igrati protiv Bostona.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u polufinale u Zapadnoj konferenciji pobjedom protiv Finiksa 106:103.

Lejkerse je predvodio Lebron Džejms sa 31 poenom, 11 asistencija, osam skokova i pet ukradenih lopti. On je postigao 15 od prvih 19 poena ekipe u četvrtoj četvrtini i imao asistencije u dva napada poslije kojih su se Lejkersi odlijepili.

Entoni Dejvis pobedi je doprinio sa 27 poena i 15 skokova, a Ostin Rivs sa 20 poena i šest skokova.

U ekipi Finiksa Kevin Durent postigao je 31 poen uz sedam skokova, a promašio je trojku u posljednjim trenucima za izjednačenje. Devin Buker imao je 21 poen i 11 skokova, a Grejson Alen 21 poen.

Lejkersi će u polufinalu igrati protiv Nju Orleansa u Las Vegasu.

Finiks, koji je treći put ove sezone izgubio od Lejkersa, igraće protiv Sakramenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније