Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

29. 11. 2023. 11:38 >> 11:44

BIVŠI NBA IGRAČ

Jogi Ferel novi igrač Budućnosti

Američki plej Jogi Ferel novi je košarakaš Budućnost Volija!

Igrač koji je povezivan prethodnih dana kao novi košarkaš Partizana, umjesto u Begrad, sletio je u Podgoricu gdje je potpisao ugovor sa "plavo-bijelima".

Momak rođen u Stinesvilu u Indijani, gdje je završio srednju školu, a potom i četiri godine na kultnom košarkaškom progamu Univerzitata Indijana imao je bogatu NBA karijeru.

Počeo je u Bruklin Netsima, a onda je imao i najbolju sezonu kao član Dalas Maveriksa gdje je dvije godine u prosjeku ubacivao 10,5 poena i imao 3,5 asistencija kao lider druge petorke franšize iz Dalasa.

U Dalasu je ostao upamćen i po sjajnoj partiji protiv Portlanda (108:104) kada je ubaciio 32 poena. Tako je postao tek teći igrač koji nije draftovan a koji je postigao 30+ poena u svojih prvih 15 utakmica.

Na toj utakmici pogodio je devet trojki iz 11 pokušaja, i time ijednačio rekord broja trojki od strane nekog rukija.

Nakon Dalasa igrao je za Sakramento, Klivlend, Los Anđeles Kliperse, potom se otisnuo do Evrope u ekipu Panatinaiokosa, a onda je sezonu i po nosio dres Cedevita Olimpije.

Prošle sezone je osvojio titulu MVP-a finala Slovenačke lige.

Nakon Slovenije otisnuo se do kine, gdje je postao član Šangaj Šarksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније