Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

28. 11. 2023. 22:19 >> 22:20

EVROLIGA

Real i dalje bez poraza, slavio protiv Makabija u Beogradu

Košarkaši Real Madrida pobijedili su večeras u Beogradu ekipu Makabija iz Tel Aviva sa ubjedljivih 99:70 (36:21, 16:20, 22:15, 25:14), u odloženoj utakmici šestog kola Evrolige.

Aktuelni šampioni Evrolige su i dalje jedini neporaženi tim i prvi su na tabeli sa svih deset pobjeda, dok Makabi ima skor od pet pobjeda i isto toliko poraza.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Valter Tavares sa 19 poena, Mario Hezonja je dodao 16, Dženan Musa 15, dok je Fakundo Kampaco meč završio sa 11 poena.

U redovima izraelskog tima najbolji su bili Lorenco Braun sa 16 i Džoš Nibo sa 14 postignutih poena.

Real Madrid će u narednom, 11. kolu Evrolige, gostovati Fenerbahčeu, dok će Makabi dočekati Albu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније