Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

22. 11. 2023. 14:24 >> 14:24

TALENTOVANI KOŠARKAŠ BUDUĆNOSTI

Grbović: Važna pobjeda nad Trentom, pozivam navijače da nam pomognu protiv COL

Pobjeda protiv Treneta košarkašima Budućnosti donijela je kakvo takvo olakšanje, nakon mini serije loših rezultata, pogotovo u Evrokupu.

Na debiju slovenačkog stručnjaka Andreja Žakelja, Budućnost je nakon produžetaka slavila, i tako zadržala šanse za neko od mjesta koje vode u doigravanje.

Odličnu dionicu, pogotovo van linije 6,75 imao je Andrija Grovbić koji je sinoć ubacio 10 poena u pobjedi.

"Meč sa Trentom je bio mnogo važan da se dobije zbog perioda iza nas. Teška utakmica i bitna pobjeda u ovom trenutku. Poslije dva teška poraza na strani ova pobjeda nam je donijela veliko olakšanje i podigla samopouzdanje. Dolaskom novog trenera napravili smo pozitivnu reakciju i ostvarili pobjedu koja je veoma važna za priključivanje u gornji dio tabele Evrokupa", kazao je mladi crnogorski košarkaš.

Posebno se zahvalio navijačima.

"Zahvalio bi se navijačima koji su došli da nas podrže i pomognu nam".

Plavo bijele sada čeka duel sa Cedevita Olimpijom.

"Sad nas u subotu očekuje još jedna teška utakmica protiv ekipe Cedevita-Olimpije koja je u prošlom kolu dobila evroligaški Partizan i sigurno da će doći da traže svoju šansu, željni još jedne velike pobjede".

Grbović je kazao koji je po njemu recept za pobjedu, a iskoristio je priliku i da pozove navijače.

"Energija i fokus moraju biti na visokom nivou svih 40 minuta ako želimo pobjedu, moramo zaustaviti njihovu tranziciju i biti agresivni na lopti, pogotovo tu mislim na njihove glavne igrače. Imamo dva dana da se spremimo, da popravimo neke naše propuste u igri i da motivisano i sa velikom željom uđemo u meč. Vjerujem ako takav pristup budemo imali da ćemo ostvariti pozitivan rezultat.
Želio bih da pozovem i navijače da u što većem broju dođu da nas podrže, da naprave dobru atmosferu i da zajedno stignemo do, za nas, veoma važne pobjede", kazao je Grbović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније