Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

28. 10. 2023. 23:57 >> 00:01

ABA

Studenti odigrali dobar meč u Ljubljani, ali na kraju poraženi

Košarkaši SC Derbija poraženi su na gostovanju SC Derbiju 102:93 u petom kolu ABA lige.

Nije sve po tim Andreja Žakelja izgledalo dobro nakon prvog poluvremena jer je domaća ekipa imala čak 18 poena prednosti (51:33) pri kraju 20 minuta igre, ali onda je uslijedio povratak podgoričke ekipe.

Već do kraja treće dionice smanjili su na svega pet poena, a onda su i poveli 77:78.

Nosioci preokreta su bili sjajni, mladi i odvažni Luka Bogavac koji je pogađao trojke kao i Mateo Drežnjak koji je odlično završavao na obruču proitivnika.

Međutim mlad tim se istrošio i CoL je uspjela novvom serijom ponovo blago da se odlijepi, a onda i da prevagne meč u svoju korist.

Prvi povratnički meč u slovenačku košarku je obilježio Klemen Prepelič koji je ubacio 23 poena, ali se po poprilično ispromašivao (svega 33 odsto iz igre). Njega je pratio Jaka Blažić sa 21 poenom dok je Karlo Matković dao 17.

Kod Studenata, Drežnjak 18, koliko je imao i Doikins, Bogavac 12 (3/5 za tri), Kamenjaš 11.Studenti odigrali dobar meč u Ljubljani, ali na kraju poraženi

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније