Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

19. 09. 2023. 17:10 >> 17:13

NEKADAŠNjI KOŠARKAŠ I TRENER

Petrović: Svjetsko prvenstvo pokazalo da se dobra košarka igra u regionu

Aleksandar Petrović, nekadašnji jugoslovenski košarkaš, došao je da u Podgoricu da isprati neke od mečeva koji se igraju u okviru ABA Superkupa.

Petrović smatra da je Svjetsko prvenstvo pokazalo koliko se dobra košarka igra u regionu. 

"Mislim da je Svjetsko prvenstvo pokazalo zapravo koliko se dobra košarka igra u regionu. Treba pomenuti te sjajne rezultate – Srbija je osvojila drugo mjesto, Slovenija je sedma, dok je Crna Gora 11. na svijetu. A, ako znamo koliko je igrača - što direktno, što indirektno - igralo upravo u ABA ligi posljednjih godina, onda dolazimo do jasnog zaključka da je to pomoglo svim reprezentacijama da naprave tako dobre rezultate", rekao je Petrović.

Legendarni košarkaš pohvalio je organizaciju ovogodišnjeg ABA Superkupa.

"S obzirom da iza ovog Superkupa što se tiče organizacije stoji Budućnost i sama kompanija Voli jasno je da možemo govoriti samo u superlativu kada je u pitanju organizacija ovog takmičenja", zaključio je Petrović.

Polufinalni dueli Superkupa igraće se večeras. Od 18h igraju Partizan i Igokea, a od 21h snage će odmjeriti Budućnost i SC Derbi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније