Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ MINA ]

24. 10. 2022. 16:26   >>  16:32

PO ČETVRTI PUT

Petrović preuzeo hrvatsku reprezentaciju

Upravni odbor Košarkaškog saveza Hrvatske (HKS) imenovao je danas Aleksandra Petrovića za privremenog selektora reprezentacije, saopštio je HKS.

Petrović je sportski direktor hrvatske košarkaške reprezentacije, a sada će obavljati i ulogu selektora nacionalnog tima.

On će voditi selekciju Hrvatske do kraja pretkvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine. Mečevi pretkvalifikacija će biti održani u novembru ove i februaru naredne godine.

"Ulog je veliki, prihvatio sam da budem privremeni selektor do kraja sezone, odnosno dok ne riješimo pitanje selektora. Spreman sam da odradim ta dva prozora dok ne nađemo konačno rješenje", izjavio je Petrović, prenosi Index.hr.

Petrović će voditi Hrvatsku u novembru u pretkvalifikacijama za EP protiv Austrije i Poljske.

On će po četvrti put voditi nacionalni tim Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније