Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В. [ Beta ]

03. 08. 2023. 17:56 >> 17:56

BEZ PLEJ-OFA SEDAM SEZONA

Džordan i zvanično prodao većinski udio u Šarlot hornetsima

Legendarni američki košarkaš Majkl Džordan prodao je većinski udio u Šarlot hornetsima, saopštio je danas taj NBA klub.

Bivši košarkaš Čikaga je većinski paket akcija prodao grupi koju predvode Gejb Plotkin i Rik Šnel.

Prodaju Hornetsa je krajem prošlog mjeseca odobrila Nacionalna košarkaška liga (NBA).

Džordan (60), koji je posljednjih 13 godina bio vlasnik Hornetsa, rekao je da je bila "ogromna čast" upravljati tom ekipom, ali nije dao objašnjenje zašto je prodao franšizu.

"Ponosan sam na sve što je organizacija postigla: uzbudljive trenutke na terenu, povratak imena Hornets, domaćinstvo Ol-stara 2019. godine... Tokom godina, nepokolebljiva predanost, strast i odanost naših navijača bili su nevjerovatni. Prelazim u ulogu manjinskog vlasnika, oduševljen što 'uzde' prepuštam dvojici uspješnih, inovativnih i strateških lidera Gejbu i Riku", rekao je šestostruki NBA šampion.

Šarlot je u prethodnih 13 sezona sa Džordanom na čelu imao slabe rezultate - upisao je 423 pobjede i 600 poraza. Za to vrijeme nije pobijedio u nijednoj plej-of seriji, a posljednjih sedam sezona se i nije plasirao u doigravanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније