Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г. [ Beta ]

12. 07. 2023. 13:32 >> 13:32

SEDMA SEZONA U KLUBU

"Ćaćo" ostaje u Madridu: Produžio ugovor sa Realom na godinu dana

Košarkaš Real Madrida Serhio Rodriges produžio je ugovor sa klubom na još godinu dana, saopštio je danas madridski tim.

Rodriges igra na poziciji plejmejkera, a prošle sezone 37-godišnjak je vodio Real Madrid do titule u Evroligi.
On je u polufinalu završnog turnira u Kaunasu postigao 12 poena u pobjedi svog tima nad Barselonom, da bi u finalu protiv Olimpijakosa bio najefikasniji sa 15 poena.

Rodrigesu, poznatom pod nadimkom "Ćaćo", to će biti 14. sezona u Evroligi i sedma u dresu Real Madrida, nakon što se 2021. godine vratio po drugi put u klub.

Sa Realom je ukupno osvojio 14 titula, a igrao je i za ekipe Estudijantesa, Portlanda, Sakramenta, Njujork Niksa, Filadelfije, moskovskog CSKA i Milana.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 154 utakmice i osvojio sedam medalja, dvije zlatne (Svjetsko prvenstvo 2006. i Evropsko prvenstvo 2015. godine), dvije srebrne (Evropsko prvenstvo 2007. i Olimpijske igre 2012. godine) i tri bronze (Evropsko prvenstvo 2013. i 2017. i Olimpijske igre 2016. godine).

Juče je ugovor sa Realom produžio i 38-godišnji španski reprezentativac Rudi Fernandes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније