Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

19. 04. 2023. 14:51   >>  14:51

PRAZNIK KOŠARKE U BARU

Pavićević pred Zvezdu: Da odigramo rasterećeno i uživamo koliko nam rival dozvoli

Košarkaši Mornara sjutra će dočekati Crvenu zvezdu, u odgođenom meču 19. kola ABA lige. Meč za Barane nema takmičarski zanačj, jer su obezbijedili opstanak, dok Beograđani moraju da pobijede, kako bi zadržali šanse za prvo mjesto pred plej-of. Trener Mornara Mihailo Pavićević kazao je da je prednost za njegov tim to što nema imperativ.

"Za nas je ovo praznik košarke i drago nam je što već sedmu godinu uzastopno možemo našim navijačima i sugrađanima prirediti jedan ovakav spektakl u našoj "Topolici". Što se samog protivnika tiče, ne treba trošiti riječi. Crvena zvezda je izuzetna evroligaška ekipa sa izvrsnim individualcima na svim pozicijama. Od mojih momaka očekujem da igraju rasterećeno i da uživaju onoliko koliko im protivnik dozvoli", rekao je Pavićević.

Centar Barana Antonio Vranković istakao je da Zvezda nije nepobjediva...

"Čast je igrati i biti na parketu sa igračima kalibra kao što su košarkaši Crvene zvezde. Znamo kakav kvalitet posjeduju, a takođe znamo da nisu nepobjedivi. Uz podršku navijača mi ćemo, svakako, pokušati da režiramo iznenađenje", poručio je košarkaš Barana Antonio Vranković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније