Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

23. 03. 2023. 12:20 >> 12:21

PROPUŠTA NAJMANjE TRI UTAKMICE EVROLIGE

Vilbekin dvije nedjelje van terena zbog povrede koljena

Košarkaš Fenerbahčea Skoti Vilbekin odsustvovaće sa terena najmanje dvije nedjelje zbog povrede koljena, saopštio je danas turski klub.

Kako je naveo Fenerbahče, Vilbekin se povrijedio u utorak na utakmici koju je njegov tim izgubio od Milana u Evroligi i njegovo stanje biće ponovo procijenjeno za dvije nedjelje.

Vilbekin će tako propustiti najmanje tri utakmice u Evroligi, počevši od sjutrašnjeg važnog meča protiv Žalgirisa na domaćem terenu.

Ekipu Dimitrisa Itudisa poslije duela sa Žalgirisom očekuju utakmice protiv Real Madrida (29. mart), Baskonije (31. mart) i Efesa (6. april).

Skoti Vilbekin ove sezone u Evroligi prosječno beleži 11,1 poen, 1,7 skokova i 2,6 asistencije.

Fenerbahče i dalje drži petu poziciju tabeli Evrolige i pored toga što je izgubio tri od posljednje četiri utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније