Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В. [ Beta ]

22. 03. 2023. 09:39 >> 09:39

JOŠ JEDNOM SE IZVINIO

Morant: Moram da budem odgovorniji i pametniji

Košarkaš Memfisa Dža Morant rekao je danas da je napravio mnogo grešaka i još jednom se izvinio zbog ponašanja zbog kojeg je dobio suspenziju od osam utakmica u NBA ligi.

"Žao mi je zbog svega. Moj posao je sada da budem odgovorniji i pametniji", rekao je Morant poslije treninga, govoreći javno prvi put otkako mu je istekla suspenzija.

Sljedeće pitanje je kada će se vratiti na teren. Trener Memfisa Tejlor Dženkins je rekao da očekuje da će Morant igrati u sljedećoj utakmici protiv Hjustona, ali je igrač naveo da njegov status "još visi u vazduhu".

"Kada se budem osjećao da sam ponovo u ritmu i u dobrom stanju da se vratim, vratiću se", rekao je Morant.

NBA liga je suspendovala Moranta na osam utakmica nakon što se uživo uključio putem Instagrama i pokazao kako maše pištoljem u striptiz klubu u Koloradu poslije utakmice sa Denverom.

Sa neubičajenim brojem novinara koji su ga okružili, Morant je rekao i da "nikada nije imao problema sa alkoholom". Takođe planira i da napusti društvene mreže i da pusti da njegovi postupci govore umjesto njega.

Upitan da li su dvije nedjelje bile dovoljne da shvati svoje probleme, Morant je odgovorio da je "proces u toku".

Tokom njegovog odustva, Memfis je upisao šest pobjeda i tri poraza i vratio se na drugo mjesto na tabeli Zapadne konferencije, iza Denvera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније