Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Берта [ R.B. ]

30. 01. 2023. 07:43 >> 07:38

NBA LIGA

Milvoki lako protiv Nju Orleansa, 50 poena Adetokunba

Košarkaši Milvokija pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Nju Orleansa sa 135:110 i tako upisali četvrtu uzastopnu pobjedu u NBA ligi.

Bakse je do pobjede vodio Janis Adetokunbo koji je postigao 50 poena uz 13 skokova. To je pet poena manje od njegovog rekorda karijere koji je postigao 4. januara u pobjedi nad Vašingtonom.

Grčki košarkaš je imao i sjajan procenat šuta pošto je ubacio 20 od 26 šuta iz igre, uključujući i tri trojke iz četiri pokušaja, a samo u prvom poluvremenu je sakupio 29 poena i deset skokova.

Najbolje su ga pratili Džru Holidej sa 17 i Bruk Lopez sa 15 poena.

U redovima Nju Orleansa, koji su doživjeli osmi poraz u nizu, najefikasniji je bio Hose Alvarado sa 18 poena, dok su Trej Marfi i Jonas Valančijunas dodali po 16 poena.

Memfis je na svom terenu slavio protiv Indijane sa 112:110 i prekinuo niz od pet poraza. Najzaslužniji za to bio je Dža Morant koji je upisao tripl-dabl - 27 poena, 15 asistencija i deset skokova. U timu Indijane najbolji je bio Benedik Maturin sa 27 poena.

Košarkaši Klivlenda su na svom parketu pobijedili Los Anđeles Kliperse sa 122:99.

Čedi Osman je postigao 29 poena za pobjednički tim, što je njegov rekord karijere, dok je Darijus Garland dodao 16 poena i deset asistencija. U redovima Klipersa, koji su igrali bez Pola Džordža i Kavaja Lenarda, istakao se Brendon Boston sa 24 poena. Bio je ovo prvi poraz Klipersa poslije pet vezanih trijumfa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније