Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

19. 01. 2023. 20:21 >> 20:17

NBA OL STAR TRKA

Jokić šesti na trećem presjeku glasova navijača za NBA Ol star utakmicu

Srpski košarkaš Nikola Jokić nalazi se na ukupno šestom mjestu, a trećem u Zapadnoj konferenciji, po danas objavljenom trećem presjeku glasova navijača za NBA Ol star utakmicu.

Jokić je na trećem mjestu Zapadne konferencije sa 4.718.218 glasova, a ispred njega se nalaze Lebron Džejms, Stef Kari i Luka Dončić.

Na prvom mjestu u Istočnoj konferenciji se nalazi Janis Adetokumbo sa 5.970.196 glasova, ispred Kevina Durenta i Džejsona Tejtuma.

Navijači imaju 50 odsto glasova za startere NBA Ol star utakmice 2023. Trenutni NBA igrači i medijski panel učestvuju sa po 25 odsto.

TNT će u četvrtak, 26. Januara, otkriti startere za NBA All-star utakmicu, uključujući dva kapitena timova. Kapiteni timova će biti igrači iz obje konferencije koji dobiju najviše glasova navijača u svojoj konferenciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније