Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

19. 01. 2023. 19:48 >> 19:43

NBA

Simonović: Ne dobijam puno minuta, ali čekam svoju šansu

Naš košarkaški reprezentativac i igrač Čikago Bulsa kazao je da iako ne dobija mnogo minuta u svojoj ekipi i dalje može dosta da nauči od saigrača.

On je u intervjuu za "B92", kazao da čeka svoju šansu i da se nada da će je iskoristiti.

Bulsi igraju večeras sa Detroitom u Parizu utakmicu u sklopu evropske utakmice. 

"Ne dobijam mnogo minuta, jaka je konkurencija i ima previše odličnih igrača u ekipi jer je napravljen dosta dobar tim u odnosu na prethodne godine, ali svakako sam srećan što sam dio ovog tima i što imam takve saigrače od kojih mogu dosta da naučim. Kako si već rekao, druga mi je godina, a prošle je bio i kovid i sve i malo je drugačije bilo. Ja se trudim da radim naporno i napredujem što više kako bih bio spreman za momenat kada budem dobio pravu šansu i da je iskoristim na pravi način", rekao je momak iz Kolašina.

On je ove godine dosta vremena prvo u razvojnoj ligi (G liga), nastupajući za Vind Siti Bulse. Uz sve to Bulsima dugo nije išlo dobro, pa obično takva sitacija nije dobra za mlade igrače koji onda ne dobijaju previše šanse.

Našem košarkašu dosta pomažu Nikola Vučević i Goran Dragić.

#Pogotovo prve godine kada sam tek došao je Nikola već bio tu i stvarno mi je mnogo pomogao dosta jer da nije bilo njega sve bi bilo drugačije. Uveo me je u sve, ne samo u NBA nego u čitav taj proces i srećan sam što imam njega za saigrača. Ove godine je Goran došao i baš smo se super uklopili i puno se družimo i provodimo dosta vremena zajedno. U NBA ligi to funkcioniše malo drugačije pa i imamo vremena da se čujemo, vidimo i slično. Prijepodne obavimo sve, pa smo popodne slobodni i može da se stigne sve, kazao je Simonović za B92.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније