Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

22. 09. 2022. 17:05 >> 17:02

NASTAVLjENA ČISTKA U JUTI

Bogdanović trejdovan u Pistonse

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović karijeru će nastaviti u Detroit Pistonsima, javlja NBA insajder i novinar "Atletika" Šems Kanarija.

Njegov klub Juta Džez trejdovala ga je u ekipu iz Mičigena, za Kelija Olinika i Sabena Lija.

Ovim se nastavlja čistka u Juti koja je ove sezone već trejdovala dva glavna igrača Donovan Mičela (otišao u Klivlend) i Rudija Gobera (otišao u Minesotu), a za uzvrat pored igračkog kadra dobila prekršt budućih pikova, uz pokroviteljstvo jednog od najećih majstora trejdova sa budućim pikovima, Denija Ejndža.

Bogdanović je lani imao prosjek od 18,1 poen, 4,3 skoka i 1,7 asistenciju po meču.

Hrvatski košarkaš će tako nakon tri godine u Solt Lejk Sitiju promjeniti sredinu, a ranije je igrao za Bruklin, Indijanu i Vašington.

Pistonsi su proše godine bili jedna od najgorih ekipa lige sa omjerom 23 pobjede i 59 poraza, ali u rosteru imaju nekoliko velikih talenata čije vrijeme tek treba da dođe, prije svih Kejda Kaningema, Džejden Ajvija i Sadika Beja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније