Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 09. 2022. 11:15   >>  11:11

STIGAO IZ SUTJESKE

Vojinović novi član Podgorice

Jovan Vojinović novi je član Podgorice, saopšteno je iz tog košarkaškog kluba.

Vojinović, koji je visok 195 centimetara, je prošao mlađe kategorije Mege, a u seniorskoj konkurenciji nastupao je za FMP, valjevski Metalac, užičku Slobodi i prošle sezone za Sutjesku.

"Veoma sam srećan i uzbuđen što ću naredne sezone biti dio KK Podgorica. Organizacija kluba i uslovi za rad su na najvećem nivou, na nama igračima je da se fokusiramo na treninge, da bi pobjedama na utakmicama ostvarili naše ambicije. To je naravno sami vrh svih takmičenja koje igramo", kazao je Vojinović za klupski sajt.

On je minule sezone u dresu nikšićkog tima nastupio na 14 utakmica ABA 2 lige i postigao 114 poena, uz ukupno 34 asistencije.

Najbolju partiju pružio je protiv Podgorice kada je ubacio 21 poen, a trojkom u posljednjim trenucima donio je pobjedu svom timu protiv MZT-a.

Vojinović je sedmo pojačanje Podgorice, nakon što su potpisali Viktor Vujisić, Filip Anđušić, Danilo Brnović, Selim Fofana, Luka Barišić i Mladen Vujić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније