Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ I. P. ]

06. 08. 2022. 11:38   >>  11:35

NA GODINU

Flečer Megi produžio ugovor sa SC Derbijem

Flečer Megi produžio ugovor sa SC Derbijem. Sjajni dvadesetpetogodišnji šuter produžio je saradnju sa 'Studentima' na još godinu dana.

Flečer, rekorder po broju ubačenih trojki u NCAA, prethodne dvije sezone je predvodio SC Derby do titule u Aba 2 ligi i sjajnog 7. mjesta u najjačem regionalnom takmičenju.

Flečer je svoju koledž karijeru proveo na Univerzitetu Voford, dok je profesionalnu karijeru započeo u Obradoiru.

U Aba ligi je prethodne sezone postizao 13 poena uz 2 skoka i 1.3 asistencije. Šutirao je 47% za tri poena, a sa linije za slobodna bacanja je bio uspješan čak 96.7%.

Ugovor je potpisan na godinu dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније