Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

14. 07. 2022. 18:57 >> 18:55

NBA

Njujork i Juta u pregovorima oko trejda Donovana Mičela

NBA ekipe Njujork Niksa i Jute Džeza otpočeli su pregovore oko eventualnog trejda trostrukog All star igrača Donvana Mičela.

Džezeri navodno već imaju nekoliko ponuda za svog beka, ali Niksi su za sada nakonkretniji.

Kako prenosi "Atletik" dva tima su u jeku pregovora u posljednja 24 časa,

Pominje se da bi ekipa iz Njujorka mogla da ponudi čak osam pikova prve runde, od kojih su četiri njihova, a četiri dobijena putem trejdova.

Pominje se i da bi put Jute mogao bek Kventin Grajms, za koga zainteresovani u Solt Lejk Sitiju, kao i nekoliko mladih košarkaša.

Od kad je košarkaške operacije preuzeo Deni Ejndž, Juta je trejdovala Rudija Gobera, i tada se činilo da će Mičel sigurno da ostane.

Međutim u Juti žele da prave totalnu promjenu rostera i posvećeni su budućnosti, odnosno "lovljenju budućih talenata" kroz draftove.

Njujork je već u ofesezoni doveo pleja Dalasa Maveriksa Džejena Brunsona .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније