Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ R.B. ]

05. 07. 2022. 09:50 >> 09:52

RADOVIĆ PORUČIO

"Na dobrom smo putu ka Mundobasketu, slijede zahtjevni protivnici"

Selektor crnogorske košarkaške reprezentacije Boško Radović kazao je da je njegov tim poslije odigrane grupe na dobrom putu i uz velike šanse da se bore dalje ka Mundobasketu. On je naglasio da moraju biti fokusirani, sačuvati se od povreda, kako bi pripreme odradili na najbolji mogući način.

Radović je kazao da ekipu čekaju zahtjevni protivnici - Litvanija, Češka i Bosna.

"Ovi momci idu na odmor poslije teške sezone i napornih mini priprema, 28. jula krećemo u dalje pripreme i akciju za naredni prozor", poručio je selektor.

Osvrnuo se i na to što se njegovom timu nije davalo mnogo šansi, kao i da se očekivao poraz od Francuske:

"Mi smo odnosom i željom došli do pobjede, a i protiv Portugala se očekivalo da ćemo lako dobiti,  nijedna ekipa se ne može lako dobit, naši košarkkaši su pokazali ozbiljan odnos, požrtvovanje i iz velikog umora došli smo do 15 razlike..."

Crnogorski košarkaši sinoć su savladali Portugal na gostovanju 62:77

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније