Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

01. 07. 2022. 22:36 >> 22:34

HEROJ "CRVENIH"

Radović: Srećni smo, ali već mislimo na Portugal

Nemanja Radović je presudio Francuzima u "Morači". Kazao je da je presrećan, ali da on i ekipa moraju da ostanu čvrsto na zemlji.

“Želim da se zahvalim navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže na 50 stepeni. Nije moglo da se diše u sali, ali su nas nosili svih 40 minuta. Upisali smo veliku pobjedu nad reprezentacijom kakva je Francuska, za koju nastupa mnogo sjajnih košarkaša. Mala smo zemlja, pokušavamo da napravimo veliki uspjeh. Srećni smo, ali već razmišljamo o sljedećoj utakmici protiv Portugala”, rekao je Radović.

On je prije mjesec i po dana završio sezonu, ali je večeras bio jedan od najboljih na terenu.

“Čudno je što se kvalifikacije igraju usred ljeta. Sezonu sam završio 14. maja. Pokušavao sam da održavam formu u međuvremenu, ali nisam na maksimumu. Međutim, mislim da sam uspio da pomognem ekipi da ostvari dobar rezultat.”, kazao je naš krilni centar.

Slijedi gostovanje Portugalu, gdje "crveni" moraju da krunišu pobjedu nad Francuskom.

“Moramo odmah da zaboravimo ovu utakmicu i okrenemo se Portugalu. U prošlom prozoru odigrali smo u gostima protiv Mađarske brutalnu utakmicu, a onda smo od njih izgubili kod kuće. Moramo da odigramo muški i ako tamo ne dobijemo, ova pobjeda pada u vodu. Čeka nas težak put do Portugala, ali moramo da damo maksimum u toj utakmici”, zaključio je Radović.
.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније