Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

14. 09. 2021. 17:15   >>  17:15

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Pavićević: Odbranom do finala

Košarkaši Mornara igraće sjutra u Talinu protiv estonskog Kaleva utakmicu drugog kola kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona. Trener Barana Mihailo Pavićević rekao je da njegova ekipa mora odbranom da neutrališe šut rivala.

Kalev je u prvom kolu, u kojem je Mornar bio slobodan, savladao portugalski Sporting 86:69.

"Potvrdili su utisak koji smo ranije stekli o njima. To je dobra šuterska ekipa. Ukoliko ih krene šut, mogu da budu veoma neugodni. Kvalitetnom odbranom moramo da neutrališemo to njihovo najjače oružje. Nadam se da ćemo biti fokusirani od prvog minuta, da ćemo nametnuti svoj ritam i ponavljam, prije svega, čvrstom odbranom, obezbijediti plasman u finale ovog kvalifikacionog turnira", kazao je Pavićević.

Utakmica će početi u 19 sati.

Bolji iz tog duela za plasman u grupnu fazu Lige šampiona 17. septembra igraće sa boljim iz meča između njemačkog Bamberga i litvanskog Juventusa.

Bamberg je, kao i Mornar, bio slobodan u prvom kolu, dok je Juventus Utena eliminisao austrijski Kapfenberg 90:68.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније