Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 08. 2021. 11:14 >> 11:24

ZAPAŽENA ULOGA

Pobjeda Čikaga, deset poena Simonovića

U noći između ponedeljka i utorka na programu je bilo pet mečeva Letnje NBA lige, a do trijumfa su došle ekipe Klivlenda, Njujorka, Detroita, Memfisa i Čikaga.

Čikago Bulsi su rezultatom 99:74 pobijedili Šarlot Hornetse.

Kod „Bikova“ je crnogorski centar Marko Simonović za 16 minuta imao 10 poena (4/7 iz igre), 4 skoka i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Detroit Pistonsi su rezultatom 79:78 bili bolji od Orlando Medžika, a najbolji u timu iz Mičigena bio je nekadašnji student univerziteta Ajova Luka Garza – on je imao 21 poen (8/16 iz igre) i 15 skokova.

Majka Luge Garze je iz BiH, a njegov ujak je slavni slovenački košarkaš Teoman Alibegović.

Klivlend Kavalirsi su bili bolji od Finiks Sansa 88:85, a u pobjedničkoj ekipi najefikasniji bio je Tre Skot sa 16 poena. Kajl Aleksander je za aktuelne vicešampione ubacio 18 poena.

Njujork Niksi su bili bolji od Atlante 104:85, a Kventin Grajms je sa 26 poena predvodio pobjednički sastav. Džejvin Delorije je sa 18 poena bio najbolji u poraženom timu. Memfis Grizlisi su bili bolji od Los Anđeles Klipersa 104:95.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније