Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

27. 10. 2020. 18:40 >> 18:39

"VUČICE" ŽELE BREJK

Bura: Favoriti smo protiv Vojvodine, ali moramo biti oprezne

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Novom Sadu sa Vojvodinom 021 utakmicu trećeg kola WABA lige. Centar podgoričke ekipe Patricia Bura, kazala je da im nije odgovaralo odgađanje meča protiv Celja, jer su ponovo imale neočekivanu pauzu od dvije sedmice.

Zvanične šampionke na startu nove sezone regionalnog šampionata pobijedile su u Banja Luci ekipu Orlova (67:46), dok je duel drugog kola, protiv Celja, odgođen.

Novosadski tim u prva dva kola ostvario je polovičan učinak – savladao je Partizan 78:59, a izgubio od Orlova 82:67.

"Trudile smo se da i taj period iskoristimo maksimalno i da se što bolje spremimo za duel protiv Vojvodine. Pripada nam uloga favorita, ali smo svjesne da neće biti lako, da moramo biti maksimalno oprezne. Vjerujem da ćemo ispraviti i neke greške sa premijere i da ćemo u Novom Sadu djelovati još bolje", kazala je Bura.

Ona je istakla da je Vojvodina, za razliku od crnogorskog i regionalnog šampiona koji je u novoj sezoni odigrao samo jedan meč, osim dva u WABA ligi odigrala i šest u šampionatu Srbije i upisale pet uzastopnih pobjeda.

Centar Violeta Lazarević naglasila je da iz tog razloga u timu iz Podgorice oprezno ulaze u taj meč, motivisane da stignu do novog brejka.

"Očekuje nas gostovanje Vojvodini, koja je pokazala i partijama ove sezone u ligi Srbije da će imati velike ambicije i da se radi o ozbiljnoj ekipi. Analizirali smo ih, dobro smo se spremili ovih dana i vrlo motivisane iščekujemo meč sa nadom da možemo stići do još jedne pobjede – kazala je Lazarević.

Duel u novosadskoj dvorani Petrovaradin počeće u 17 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније