Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 10. 2024. 14:23 >> 14:31

Ronaldo dobija veliko pojačanje: Pogba na meti Al Nasra

Vezista Juventusa Pol Pogba vraća se na teren u martu naredne godine, kada mu ističe suspenzija zbog dopinga. Kako navode svjetski mediji, fudbalu bi mogao da se vrati u dresu Al Nasra.

Nisu objavljeni detalji te ponude, koju je poslao tim za koji igra Kristijano Ronaldo.

Kao druge dvije potencijalne destinacije za Pogbu se pominju Sjedinjene Američke Države, gdje ga navodno žei Los Anđeles, kao i francuska Liga 1.

Nekadašnji francuski reprezentatiac je, podsećanja radi, dobio četvorgodišnju suspenziju zbog koriščenja nedozvoljenih sredstava, ali mu je ona nakon žalbe smanjena na 18 mjeseci.

Juventus je ranije istakao da nema namjeru da produži ugovor sa Pogbom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније