Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

22. 10. 2024. 14:21 >> 14:22
Čitaj mi:

srbija

Partizan dobio novo rukovodstvo; Mijatović: Trebaće nam vremena

Legendarni crnogorski fudbaler i reprezentativac Jugoslavije Predrag Mijatović biće dio nove uprave FK Partizan, tačnije potpredsjednik kluba iz Humske.

Mijatović se obratio javnosti na konferenciji za medije, a upravo njemu i Danku Lazoviću, još jednom povratniku u crno-bijelu porodicu biće dat sportski sektor na upravljanje.

"Gospodine Danko, da li ćete raditi ovdje za neku platu? Ko razmišlja o tome? Ko radi danas džabe? E, mi ćemo da radimo džabe, jer nemamo drugi interes osim onog partizanskog u sebi", jasan je Mijatović.

"Biće nepopularnih odluka, da je sve kako treba mi ne bismo danas bili ovdje. Svjesni smo da nije tako, onda hajde da svi smognemo snage da sve što je u našoj moći da Partizan krene novim putem, sa novom energijom. Da svi koji vole Partizan budu uz nas. Da svi navijači koji su dolazili na stadion da zvižde, neka ih pretvore u aplauz, da ih pretvore u dobru energiju", rekao je Mijatović koji je u Patizanu kao igrač proveo tri godine.

U Humskoj je bio u periodu od 1990. do 1993. godine, kada je potpisao ugovor sa španskom Valensijom u kojoj je nastavio rast ka jednim od najboljih igrača Evrope u to doba.

Vrhunac u karijeri doživio je u dresu Real Madrida, kada je 1998. godine u finalu Lige šampiona protiv Juventusa slavnom klubu donio titulu prvaka Evrope posle više od tri decenije.

Mijatović nije krio uzbuđenje zbog povratka u Partizan posle 30 godina.

"Uzbuđen sam, ovdje sam posle trideset godina. Vjerujte, pozitivno uzbuđen, sa jako jasnom idejom šta hoćemo da radimo. Ali, moram da tražim vrijeme. Ne može preko noći, znaju to svi. Apelujem da i vi pomognete nama, da budemo pozitivni. Da šaljemo pozitivne poruke. Tu smo da objasnimo sve šta ćemo i kako raditi, šta su naši ciljevi. Još ne možemo da odredimo prioritete, jer prvo moramo da uradimo analizu, gdje su problemi, šta treba da radimo. U fudbalu, nažalost, nema mnogo vremena, prvenstvo je u toku, utakmice se igraju na sedam dana. Juče teška utakmica, ali preokret, zaokret, to je poruka. Iz negativnog i teškog rezultata u pozitivni. Tako želimo u svim strukturama kluba", rekao je nekadašnji sportski direktor Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније