Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

13. 10. 2024. 23:02 >> 23:02
Čitaj mi:

LIGA NACIJE

"Heleni" penicilin za ostrvski fudbal, Austrija protiv Halanda brojala do pet

Fudbal je definitivno u modi u Grčkoj, i očigledno je svojevrstan "penicilin" za ostrvski fudbal . Samo tri dana nakon što su upisali istorjsku pobjedu nad Engleskom na Vembliju, ekipa Ivana Jovanovića je slavila i kuči protiv Irske 2:0 i nakon četiri kola ima stoprocentan učinak .

Utakmica na stadionu "Karajskakisu" imala je emotivan uvod jer su se reprezentivci Grčke oprostili od svog saigrača Džordža Baldoka koji je tragično nastradao u 31. godini.

Irce je u prvom poluvremenu držao u igri samo golman Kaomin Keleher, koji je nestvarno branio, da bi upravo golman Liverpula napravio nevjerovatnu grešku kod drugog gola Grčke.

Prvo je mrežu načeo Anastasis Bakasetas, koji je poluvolej nakon lijepe akcie plasirao u donji desni ugao Keleherovog gola.

Fudbaler Panatinaikosa je potom briznuo u plač, podigavši crnu lentu visoko put neba upućenu bivšem saigraču iz kluba i reprezentacije.

Napadi Grčke su se nastavili, a Petros Mantalos je dao drugi gol nakon katastrofalne greške golmana Irske koji je napadaču AEK-a bukvalno predao loptu u noge.

U istoj grupu Engleska je slavila na gostovanju Finskoj 1:3, ali će morati kroz "pakao" Grčke da se boriz za prvo mjesto i direktan plasamn u A diviziju.

Šta tek reći za duel Austrije i Norveške u kojoj je tim Ralfa Rangnika slavila 5:1.

Erling Haland jeste ubojit kada ima iza sebe mašineriju Mančester Sitija ali u reprezentaciji nikako da dođe do izražaja, odnosno do punog potencijala jer ruku na srce postao je skoro najbolji strijelac u istoriji ove skandinavske zemlje. Norveškoj ni ne fali talenta, ali večeras su u Lincu prosto naletjeli na sistem za koji nisu imali rješenje.

Arnautović je načeo goste, Sorlot je izjednačio, ali onda je Norveška u nastavku primila "poker golova".

Arnautović sa bijele tačke, Linhart, Poš, da bi Gregorič zaključi noć na "Raifajzen areni".

Norveška, Austrija i Slovenija imaju nakon četiri kola po sedam bodova, Kazahstan ima jedan i gotovo sigurno se seli u Diviziju C.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније