Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. R - N. N.

08. 10. 2024. 22:42 >> 23:53
Čitaj mi:

Promjene u CFL

Vukićević smijenjen, Miličković se oprostio od igrača

Dva dana nakon 11. kola u Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore, dvije promjene na klupama - Otrant je, kako saznaje Portal RTCG, smijenio Dejana Vukićevića, a Boris Miličković je otišao iz Jezera.

Vukićević je prethodne sezone tim iz Ulcinja uveo u Prvu ligu, a ove sezone je dobro startovao u prvoligaškom karavanu, jer je upisao dvije pobjede u prva tri kola protiv Mornara i Jezera.

Ali, u prethodnih osam kola je upisao samo tri remija, i to protiv šampiona Dečića, lidera Budućnosti i Arsenala, te pet poraza od rivala za opstanak i drugoplasiranog Petrovca.

Tim je pao na 9. mjesto na tabeli sa devet bodova, dva više od "fenjeraša" Jezera, zbog čega su Ulcinjani odlučili da se rastanu sa iskusnim trenerom.

Miličković je na klupi kluba iz Plava proveo samo tri i po mjeseca. U prvih 11 kola je upisao pobjedu, četiri remija i šest poraza, što i ne čudi, jer je Jezero promijenilo mnogo igrača tokom ljeta - stiglo ih je 16, a otišlo 14.

Vremena za uogravanje je bilo malo, falilo je i strpljenja, zbog čega je rastanak očekivan.

Zanimljivo je da će se u sljedećem kolu CFL-a sastati upravo Jezero i Otrant.

Ovo su treća i četvrta promjena u domaćem šampionatu u tekućoj sezoni na klupama - Sutjeska je raskinula saradnju sa Miljanom Radovićem i opet angažovala Miliju Savovića, dok je Radisav Dragićević prošle sedmice napustio Arsenal i postao pomoćnik u grčkoj Lamiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније