Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

08. 10. 2024. 16:05 >> 16:06
Čitaj mi:

povreda mišića

Novi peh za Real: Militao van terena 10 dana

Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Eder Militao odsustvovaće 10 dana zbog povrede mišića, prenose španski mediji.

Real je saopštio da je brazilskom fudbaleru dijagnostikovana povreda mišića lijeve noge, ali se ne navodi koliko će Militao morati da pauzira.

Militao će zbog povrede da propusti mečeve reprezentacije Brazila u kvalifikacijama za SP 2026. godine protiv Čilea i Perua.

Španski mediji navode da stručni štab Reala očekuje da Militao bude spreman za meč 10. kola La Lige protiv Selte 19. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније