Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

08. 10. 2024. 13:01 >> 13:01
Čitaj mi:

inijesta se oprostio nakon 22 godine profesionalne karijere

Mesi: Inijesta, nedostajaćeš lopti i svima nama zajedno

Legendarni španski fudbaler Andres Inijesta rekao je zbogom fudbalu, a njegov nekadašnji saigrač iz Barselone, Lionel Mesi ga je nazvao jednim od najboljih sa kojima je ikada igrao.

"Bio si jedan od mojih najdražih saigrača, neko ko posjeduje magiju u sebi i bilo je zadovoljstvo igrati sa tobom na terenu. Možda i najviše od svih sa kojima sam igrao. Inijesta, nedostajaćeš lopti i svima nama zajedno. Želim ti sve najbolje, kao i uvek. Ti si fenomen", napisao je prvotimac Intera iz Majamija.

Lionel Mesi i Inijesta bili su saigrači u sjajnoj generaciji Barselone koja nije dominirala samo španskim,več u evropskim fudbalom, a bilo je nekih glasina da bi mogli da postanu i saigrači u klubu iz MLS-a.

Međutim, to se nije dogodilo i Španac je odlučio da okonča prebogatu profesionalnu karijeru u kojoj je sa klubom i reprezentacijom osvojio baš sve što je mogao, a sada bi želeo da se oproba kao trener.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније