Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R. [ MINA ]

06. 10. 2024. 21:50 >> 21:51

2.cfl

Mladost zadržala čelnu poziciju, Rudar prekinuo seriju bez pobjede

Fudbaleri Mladosti upisali su nova tri boda i zadržali čelnu poziciju, a u 11. kolu Druge crnogorske lige slavio je i Rudar i prekinuo seriju od pet mečeva bez pobjede.

Mladost je na DG areni savladala Lovćen 1:0 i zabilježila šesti trijumf. Odlučujući pogodak postigao je Nobiraki Deiransupens u 89. minutu.

Rudar je u Pljevljima savladao Podgoricu 5:2 i zadržao drugo mjesto na tabeli. Tim iz Pljevalja je golovima Vuka Popovića u 6, Ognjena Kasalice u 20. i Vojina Pavlovića u 26. i 33. minutu poveo 4:0.

Gosti su preko Ognjena Batrovića u 39. i Miloša Krkotića u 65. smanjio na 4:2, a konačan rezultat postavio je Stefan Golubović u drugom minutu sudijske nadoknade.

Igalo je nakon velikog preokreta pobijedilo Ibar 3:2. Tim iz Rožaja bio je pred pobjedom, vodio je 2:1 do samog finiša, ali je na kraju ostao bez boda. Igalo je do vođstva došlo pogotkom Stefana Puletića u 12. minutu. Izjednačio je Mirzet Murić u 23, a samo pet minuta kasnije donio je preokret.

U samom finišu Boris Došljak je poravnao u 85. minutu, dok je Aldin Adžović iz jedanaesterca u trećem minutu nadoknade postavio konačnih 3:2.

Ogroman trijumf u borbi za opstanak upisala je Iskra, savladala je Grbalj u gostima 2:0. Do treće pobjede došla je golovima Petra Tadića u 6. i Stefana Kneževića u 19. minutu.

Slobodna je bila ekipa Koma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније