Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 10. 2024. 20:03 >> 20:03
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Instant klasik PL: Brajton gubio 0:2 na poluvremenu od Totenhema, pa preokrenuo

Fudbaleri Brajtona i Totenhema odigrali su utakmicu koja može da se proglasi za "instant klasiokom" Premijer lige, u kojoj su "galebovi" slavili sa 3:2, iako su na poluvremenu gubili 0:2.

Fabijan Hurceler je bio meta kritika zbog toga kako je njegov tim bio postavljen protiv Čelsija, međutim posljedna linija odbrane Brajtona je ponovo bila visoko postavljena.

U početku su sjajno "pecali" Totenhem na ofsajd zamke, tako su uhvatili i Medisona, pa je gol Totenhema poništen.

Međutim samo nekoliko trenutaka kasnije Totenhem je poveo. Solanke je asistirao a Brenan Džonson je pogodio na šestom uzastopnom meču i tako postao prvi fudbaler u istoriji Totenjema kojem je to pošlo za rukom nakon Harija Kejna.

Ako se uzme u obzir prošla sezona mladi Velšanin je postigao već više golova sada nego prošle sezone (pet golova na 34 meča).

Ne raduje baš ovakva forma velškog reprezentativca uoči duela sa našom reprezentacije.

Nakon 14 minuta Medison je udvostručio prednost i doveo Totenhem na 0:2.

Sa tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme, a gosti iz Londona su već nakon 21 minut drugog poluvremena izgubili prednost.

Destini Udogi je pogriješio prilikom želje da očisti jednu loptu, to je iskoristio Jankubi Minteh koji je postigao gol iz blizine.

Gol kao da je dao polet domaćim fudbalerima i nakon akcije Mitome i Rutera bilo je 2:2.

Za totalni preokret zadužen je iskusni Deni Velbek, ali je veliki posao odradio Ruter koji je uklizavanjem sačuvao loptu, a onda uposlio bivšeg fudbalera Mančester Junajteda i Arsenala.

Imao je Totenhem 20 minuta još d kraja da se vrati, ali sem jednog pokušaja Udogija ništa nije viđeno od momaka iz Sjevernog Londona.

Totenhem je tako postao prvi tim u modernoj istoriji Premijer lige koji je čak u deset utakmica ispustio prednost i izgubio meč kada je vodio 2:0 na poluvremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније