Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

01. 10. 2024. 18:16 >> 18:16
Čitaj mi:

POZVAN U švedsku U18 SELEKCIJU

Kakav otac, takav sin: Maksimilijan Ibrahimović u reprezentaciji

Zlatan Ibrahimović je ostavio neizbrisiv trag u švedskom fudbalu, sada njegovim stopama ide sin Maksimilijan, koji je prvi put pozvan u U18 reprezentaciju.

Najstariji Ibrin sin igra za Milanov mladi tim, a na šest utakmica ove sezone je dao četiri gola, zbog čega je poziv u reprezentaciju logičan slijed događaja.

Maksimilijan je pozvan u U18 selekciju za prijateljske mečeve sa Japanom i SAD.

"Pratim ga već godinu. Počeo ja da igra sve više i više za mlađe selekcije Milana i dosta je napredovao", rekao je selektor Andreas Peterson za "Ekspresen".

Zanimljivo je da je poziv upućen i lijevom beku Salcburga Jonu Melbergu, sinu nekadašnjeg Zlatanovog saigrača iz reprezentacije Olofa Melberga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније