Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

18. 09. 2024. 15:45 >> 16:50
Čitaj mi:

HRVAT MIJENJA DE ROSIJA

Jurić do kraja sezone na klupi Rome

Roma je potrošila još jednu legendu i otpustila Danijelea de Rosija, a italijanski mediji su odmah najavili da je uprava "vučice" spremila zamjenu. I nije se dugo čekalo da se otkrije ko je u pitanju - do kraja sezone na klupi će biti Ivan Jurić.

Hrvatski stručnjak, koji je cijelu trenersku karijeru proveo u Italiji, na kraju prošle sezone se razišao sa Torinom.

Od tada je bio bez posla i znalo se da će biti prvi pik klubova iz Serije A kad otpuste nekoga. Ispostavilo se da je De Rosi prva "žrtva"...

Jurić je od 2001. do 2010. igrao za Krotone i Đenovu, a 2011. je počeo trenersku karijeru u Interu u stručnom štabu Đan Pjera Gasperinija, kojem je bio pomoćnik i u Palermu.

Prvi samostalni posao je dobio 2014. u Mantovi, da bi 2016. svoj Krotone uveo u Seriju A. Nakon toga je u tri navrata bio trener svog drugog kluba iz igračkih dana, Đenove, da bi tokom dvije sezone u Veroni radio impresivne stvari sa najmanjim budžetom.

Torino je vodio tri godine i stalno bio u sredini tabele. U Romi će imati priliku za iskorak, ako se dokaže možda dobije i dugotrajniji ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније