Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 09. 2024. 09:44 >> 09:46
Čitaj mi:

serija a

Roma uručila otkaz De Rosiju

Roma je odlučila da se rastane sa Danijeleom De Rosijem posle samo četiri utakmice u novoj sezoni.

Roma je posle četiri kola u Seriji A osvojila svega tri boda i nalazi se na 16. mjestu na tabeli. Klub je naveo da je uprava kluba ovu odluku donijela u interesu ekipe.

De Rosi je došao u Romu u januaru kada je naslijedio Žozea Murinja, a uspio je da dovede Romu do šestog mjesta. Ispustio je Ligu šampiona, ali je ostao zbog napretka ekipe. Pokušao je nedavno i Frančesko Toti da ga zaštiti, ali nije uspio.

Još uvijek nema naznaka ko će naslijediti De Rosija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније