Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

15. 09. 2024. 18:15 >> 18:15
Čitaj mi:

LA LIGA (5. KOLO)

Flikova Barsa sije strah i trepet

Prošle sezone Barselona nije uradila ništa - prerano je izgubila trku sa Realom za titulu prvaka Španije, u Ligi šampiona stala u četvrtfinalu protiv Pari Sen Žermena, a sve je obilježila sapunica sa odlaskom, ostankom, pa onda na kraju ipak rastankom sa Ćavijem Ernandesom.

Đoan Laporta je odlučio da otpusti legendu kluba zato što nije vjerovala u projekat, a ako je suditi po početku sezone predsjednik Katalonaca je pogodio sa njegovim nasljednikom, jer tim Hansija Flika nakon pet kola ima maksimalnih 15 bodova i gol-razliku 17:3.

Posljednja žrtva tima njemačkog stratega je Đirona, ekipa koja je lani oba puta slavila u malom katalonskom derbiju 4:2. Sada nije bilo nikakvih problema za "blaugranu", jer je Lamin Jamal dva puta pogodio u 1. poluvremenu, a u nastavku su precizni bili i Dani Olmo i Pedri.

Jamal je u 30. minutu oteo loptu Davidu Lopesu i savladao nemoćnog Paula Gasanigu, da bi u 37. bio na pravom mjestu nakon gužve i pogodio sami ugao za 2:0.

Čim je počeo nastavak, Olmo je bio precizan na pas Žila Kundea, da bi nakon nekoliko velikih šansi Roberta Levandovskog na 4:0 povisio Pedri.

Utješni gol za domaće je dao vječni Urugvajac Kristijan Stuani.

U finišu je crveni karton dobio rezervista Barse Feran Tores zbog gaženja Jasera Asprilje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније