Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

12. 09. 2024. 19:51 >> 19:50

SAGA SE NASTAVLJA

PSŽ odbija da plati Mbapeu zaostale plate i bonuse

Pari Sen Žermen je odbio da plati svom nekadašanjem napadaču Kilijanu Mbapeu spornih 55 miliona eura uprkos nalogu francuske lige (LFP) da to učini.

LFP nadgleda sva pitanja koja se tiču prva dva nivoa fudbala u Francuskoj, ali PSŽ je rekao da će tražiti pravnu odluku na drugom mjestu.

Napadač kaže da mu PSŽ duguje 55 miliona eura plata i bonusa, ali Parižani kažu da je Mbape pristao da se odrekne novca u avgustu 2023.

Komisija LFP-a je danas saopštila PSŽ-u da plati, navodno u roku od nedjelju dana, što je izazvalo odgovor kluba.

"S obzirom na ograničenja pravnog okvira Komisije da donese potpunu odluku o ovom pitanju, slučaj sada mora da se vodi pred drugim sudom“, saopštio je klub.

"PSŽ će se radovati predstavljanju svih činjenica tokom narednih mjeseci i godine", dodali su u saopštenju "sveci".

Advokati koji predstavljaju dvije stranke sastali su se rano u srijedu nakon što je Mbape, koji je ovog ljeta došao u Real Madrid, svoj slučaj uputio pravnom odboru LFP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније