Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

11. 09. 2024. 20:41 >> 20:41
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Siti želi da "cementira" Gvardiolu: Skoro 30 miliona godišnje, "napad" na Virca i Musijalu

Roberto Manćini je donio Mančester Sitiju titulu nakon više decenija pauze, Manuel Pelegrini je donio poslije toga još jednu, ali sinonim dominacije "građana" Premijer ligom je Pep Gvardiola.

Katalonski stručnjak je otpočeo svoju devetu sezonu na klupi tima iz Mančestera a na "Etihad" je donio šest titula prvaka Premijer lige, od toga četiri uzastopno, a kruna je svakako "tripleta" 2023. godine kada su "građani" u istoj sezoni osvojili i Premijer ligu i prvu istorijsku Ligu šampiona, kao i FA kup.

Upravo zato vlasnička struktura Sitija, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata želi da Gvardiolu zadrži pošto poto pa mu spremaju novi ugovor, i uz to dva velika pojačanja na kojima bi mogao da gradi budućnost kluba.

Katalonac je trenutno na ugovoru od 19,2 miliona eura godišnje (400.000 eura nedjeljno), a po novom bi mogao da zarađuje blizu 30 miliona eura za godinu dana.

Iz "Siti grupe" takođe su spremili 300 miliona za transfer dvojice fudbalera na kojima bi "građani" mogli da grade budućnost kluba.

Interesantno oba su iz Bundeslige a riječ je o Florijanu Vircu iz Bajer Leverkuzena i Džamalu Musijali iz Bajern Minhena.

I dok je negdje nerealno očekivati da Virc ostane u "farmaceutima", mada se pominje Real Madrid kao iduća destinacija, dovođenje Musijale bi bilo pravi podvig budući da Bajern želi na njemu da gradu budućnost svog kluba.

On ima još dvije godine ugovora i u Sitiju su spremni da to iskoriste kao "olakšavajuću okolnost" u pregovorima sa Bavarcima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније